Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ευχές στο έργο του νέου Προέδρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ

O Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας συγχαίρει το καταξιωμένο στέλεχος του αναπηρικού κινήματος, πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ιωαννίνων, πρόεδρο Θαλασσαιμίας Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ηπείρου – Β. Ιονίου για τη νέα του θέση ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Η επιλογή του κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη είναι σημαντική για το αναπηρικό κίνημα , κάνοντας πράξη το σύνθημα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ααναπηρία για διεκδίκηση της συμμετοχής των μελών της στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και ιδιαίτερα τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και πολλαπλές αναπηρίες στη νοσοκομειακή περίθαλψη ευελπιστούμε να γίνει πράξη η παλαιόθεν διεκδίκηση του Συλλόγου για λειτουργία μονάδας οδοντοθεραπείας για άτομα με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)