Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η πίτα της ομάδας γυναικών βόρειας Κέρκυρας

Με επιτυχία έκοψε την πίτα της η Ομάδα Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της Ο.Γ.Ε, στο κατάμεστο πιάνο-μπαρ Roadhouse, στη Ρόδα.
Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. απεύθυνε η πρόεδρος Τζένη Σκέμπρη που έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της πολύπλευρης δράσης της προηγούμενης χρονιάς. Μίλησε για τη συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο πλευρό του ταξικού κινήματος, για την Κυριακάτικη αργία, για την προσχολική αγωγή, για την κοινωνική ασφάλιση κτλ. Επίσης για τα Φεστιβάλ Ειρήνης, την εκδήλωση για τη μέρα της γυναίκας, τη δράση «Υπερασπίσου το παιδί», τη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή και κάλεσε τις φίλες και τους φίλους που παραβρέθηκαν σε αγωνιστική επαγρύπνηση.
Συναγωνίστριες και φίλες διασκέδασαν με τους ήχους της μουσικής, ήπιαν το ποτάκι τους και είπαν τα νέα τους και προμηθεύτηκαν το δελτίο της ΟΓΕ. Οι πιο τολμηρές δοκίμασαν το ταλέντο τους στο τραγούδι με τη συνοδεία του πιάνου. Όλοι δοκίμασαν τα σπιτικά καναπεδάκια και τα γλυκάκια που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της ομάδας μας. Η τυχερή, που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα μπουκάλι ειδικά ζωγραφισμένο για την ΟΓΕ, που φιλοτέχνησε η Αγγελική Μιχαλάκη. Τέλος μοιράστηκαν δωράκια στα παιδιά που παραβρέθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ