Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το 100% Hotel Workshop Tour επιστρέφει σε επτά ελληνικούς προορισμούς. Σάββατο – 22 Φεβρουαρίου – Κέρκυρα.

Το 100% Hotel Workshop Tour επιστρέφει το 2020 με νέα σύνθεση και επτά μεγάλους προορισμούς, σχεδιάζοντας την πιο Advanced Εκπαιδευτική Περιοδεία για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού και καλύπτοντας σημαντικά θέματα όπως Hotel Spaces, Guest Experience, Hotel Staff και New Markets σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα και Ζάκυνθο.
Εξελίσσοντας το διαδραστικό του χαρακτήρα, καθώς και την εξειδικευμένη του θεματολογία, σε συνεργασία με τη Hotelier Academy, το 100% Hotel Workshop Tour 2020 αναμένεται να παρουσιάσει την πιο Premium έκδοσή του, με νέους ομιλητές, αλλά και τη σταθερή υποστήριξη της διοργανώτριας εταιρείας, Demand Fairs & Media.
Το συντονισμό των workshops αναλαμβάνει για άλλη μια χρονιά ο Νίκος Σ. Μοράντης με ένα νέο, ανανεωμένο format που θα αυξήσει τη διαδραστικότητα των Workshops, ενώ στην ομάδα των ομιλητών προστίθενται ο Μιχάλης Κραουνάκης – Αρχιτέκτονας στους K-Division Architects, η Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising, η ομάδα της Workathlon, καθώς και ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters, ο οποίος θα συμμετάσχει για τρίτη χρονιά με ένα «εφαρμοσμένο» workshop – έκπληξη.

Οι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition, είναι:

11:00 – 12:30
Hotel Spaces | Architecture vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών, αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.
Ομιλητής: Mike Kraounakis by K-Division Architects

12:45 – 14:15
Hotel Experience Design Hotel Experience Design:

Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.
Ομιλητής: Zenios Zeniou by Destsetters

14:45 – 16:15
New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
Ομιλητής: Katerina Petropoulou by Hotelising

16:30 – 18:00
Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα
Ομιλητές: by Workathlon

Οι Προορισμοί του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition, είναι:

Κυριακή – 09 Φεβρουαρίου – Αθήνα Περισσότερα & Εγγραφή
Δευτέρα – 17 Φεβρουαρίου – Θεσσαλονίκη Περισσότερα & Εγγραφή
Σάββατο – 22 Φεβρουαρίου – ΚΕΡΚΥΡΑ Περισσότερα & Εγγραφή
Σάββατο – 14 Μαρτίου – Χανιά Περισσότερα & Εγγραφή
Δευτέρα – 16 Μαρτίου – Ηράκλειο Περισσότερα & Εγγραφή
Σάββατο – 04 Απριλίου – Καλαμάτα Περισσότερα & Εγγραφή
Δευτέρα – 06 Απριλίου – Ζάκυνθος Περισσότερα & Εγγραφή

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί /Χώρος – tba/ στην Kέρκυρα.

Η είσοδος είναι δωρεάν και χρειάζεται η προσκόμιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πηγή: etravelnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)