Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Προς πώληση (;) σημαντικός σπεσιαλίστας tour operator στην Αγγλία, με μικρό πρόγραμμα και στην Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Κρήτη.

Αυξάνονται οι φήμες για το ενδεχόμενο πώλησης του Titan Travel από τον βρετανικό tour operator Saga. Πρόκειται για το brand της Saga που παρέχει παγκοσμίως εξειδικευμένα πακέτα διακοπών (escort, γαστρονομίας, μουσικής, τρένου, σαφάρι, κρουαζιέρες σε λίμνες και ποτάμια, κ.λπ.), ενώ έχει μικρό πρόγραμμα και για Ελλάδα, σε Κρήτη και Ιόνια νησιά.

Ως πιθανοί αγοραστές παρουσιάζονται οι Riviera Travel, Travelopia, και εταιρίες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, όπως οι ECI Partners και Graphite Capital.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο το πόσο πώλησης κυμαίνεται μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων λιρών και η συμβουλευτική εταιρία Duff & Phelps φέρεται να έχει επιλεγεί ως αρμόδια για τη διαδικασία πώλησης.

Όλες αυτές οι εξελίξεις προκαλούν μια μικρή έκπληξη, καθώς το Saga απέρριπτε το καλοκαίρι του 2019 κάθε πιθανότητα πώλησης του Titan και του Destinology, τα οποία και αποτελούν 2 από τα 4 ταξιδιωτικά brand που διαθέτει η Saga.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι τον προηγούμενο Μάρτιο υπήρχαν φήμες για πώληση και των δύο brand. Ο tour operator Saga αρνήθηκε να προχωρήσει σε σχόλια σχετικά με τις φήμες της αγοράς.

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ