Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη στην ΚΕΡΚΥΡΑ.

Σε μία κατάμεστη από πλήθος Κερκυραίων αίθουσα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Δήμου Κέρκυρας (Δ.Ο.Π.Α.Π.Κ.) στο Φαληράκι και με συνδιοργάνωση του βιβλιοπωλείου ΠΛΟΥΣ και των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του π. Βουλευτή και Υπουργού, μεταμοσχευμένου εκ νεφρού δύο φορές, Δημήτρη Στρατούλη:«Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής».

Την συζήτηση συντόνισε η Μαρίνα Μοσχάτ, δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Ομιλητές ήταν οι:
Βακιάνης Παντελής, Νεφρολόγος, Διευθυντής Νεφρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Μίλτος Βασιλείου, Πνευμονολόγος, αναπληρωτής καθηγητής πνευμονολογίας.
Πατρίτσια Ντούττο – Σαμοϊλη, Βιολόγος, επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβούλιου του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς και η επιστημονική κοινότητα του νησιού, όπως επίσης και αντιπροσωπεία του συλλόγου νεφροπαθών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)