Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η SkyUp Airlines ξεκινά πτήσεις προς Κρήτη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα από τον ερχόμενο Μάιο.

Η SkyUp Airlines LCC ανακοινώνει την BBT Air – Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά. Αυτό το καλοκαίρι, η SkyUp Airlines θα εκτελεί πτήσεις προς ηλιόλουστους προορισμούς σε ελληνικά νησιά. Ξεκινώντας από τον Μάιο, η αεροπορική εταιρεία θα πετά στην Κρήτη, την Κέρκυρα, και τη Ζάκυνθο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας.

Η SkyUp διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα κάνοντας μια σοβαρή επένδυση. Μέσω των ακόμα περισσότερων ηλιόλουστων προορισμών της, παρέχει στους επιβάτες καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στην ουκρανική κοινότητα στην Ελλάδα να συνδεθεί ευκολότερα με τις πόλεις καταγωγής και τους συγγενείς τους.

Η SkyUp Airlines LLC ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και ξεκίνησε το πτητικό της έργο τον Μάιο του 2018. Μέχρι το τέλος του 2018, περισσότεροι από 400.000 επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άνεση των σύγχρονων αεροσκαφών και να βιώσουν απίστευτα συναισθήματα ταξιδεύοντας με τη νεοσυσταθείσα αεροπορική εταιρεία. Από τον Ιανουάριο του 2020, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 10 αεροσκάφη – δύο Boeing 737-800 N G, δύο Boeing 737-700 NG και δύο Boeing 737- 900 ER, που μπορούν να φιλοξενήσουν 189, 149 και 215 επιβάτες αντίστοιχα. Το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας καλύπτει διεθνείς και εσωτερικούς προορισμούς που εκτελούνται τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις.

Η BBT Air–Aviation Services, είναι μια εταιρεία εκπροσώπησης αεροπορικών εταιρειών με έδρα την Ελλάδα και στελέχη υψηλού επιπέδου. Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της, με μακρά και αποδεδειγμένη πορεία στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία, μπορεί να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία και εξαιρετικά επίπεδα παροχής υπηρεσιών. Βασική της υπηρεσία είναι η αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Ελλάδα, για αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να διεισδύσουν στην αγορά, να διερευνήσουν τις δυνατότητές τους ή να μειώσουν το κόστος λειτουργίας των γραφείων και του προσωπικού τους. Στόχος της εταιρείας είναι να διαδραματίσει βασικό ρόλο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία και να εισάγει νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα στο τοπίο των General Sales Agencies.

Η Ουκρανική αεροπορική εταιρεία SkyUp ξεκινά την πώληση εισιτηρίων προς Κρήτη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα. Αρχίζοντας από τον Μάιο, θα πετά από τις σημαντικότερες πόλεις της Ουκρανίας.

Ηράκλειο
Κίεβο

από 25.04: κάθε Σάββατο και Κυριακή
από 26.05: κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Λβιβ από 02.05: κάθε Τετάρτη και Σάββατο
Ζαπορίζια

από 03.05: κάθε Κυριακή
από 28.05: κάθε Πέμπτη και Κυριακή
Οδησσός από 19.05: κάθε Τρίτη
Χάρκοβο

από 02.05: κάθε Σάββατο
από 27.05: κάθε Τετάρτη και Σάββατο

Κέρκυρα
Κίεβο

από 30.05: κάθε Σάββατο

Ζάκυνθος
Κίεβο

από 31.05: κάθε Κυριακή

Πηγή: traveldailynews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ