Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

O ΕΟΤ συμμετείχε στην επαγγελματική έκθεση θαλάσσιου τουρισμού BOOT στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχε και φέτος στην επαγγελματική έκθεση θαλάσσιου τουρισμού BOOT, που πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας από 18 έως 26 Ιανουαρίου 2020.

Τα νησιά εκπροσωπήθηκαν από επαγγελματίες των καταδύσεων, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό και τους λάτρεις των καταδύσεων για τις πολλαπλές τουριστικές δραστηριότητες που προσφέρουν οι νησιωτικοί τους προορισμοί.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ, ανήλθαν σε περισσότερα από 250.000 άτομα, από 106 χώρες. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η συμμετοχή επισκεπτών από το εξωτερικό, όπως από Ολλανδία, Βέλγιο, Βρετανία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Αμερική και Καναδά.

Σε συνολικά 17 εκθεσιακούς χώρους φιλοξενήθηκαν 1.900 εκθέτες από 71 χώρες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους. Η έκθεση BOOT ως πρωτοπόρα έκθεση θαλάσσιου τουρισμού, είχε ως επίκεντρο θέματα εναλλακτικών μορφών τουρισμού, κατασκευή σκαφών κ.ά. και εστίασε σε διεθνή προγράμματα προστασίας της θάλασσας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ, 80 τ.μ. στην αίθουσα Halle 11, συμμετείχαν ως συνεκθέτες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εκπροσώπηση οκτώ νησιών: Λέρος και Ρόδος από τα Δωδεκάνησα, Αμοργός, Άνδρος, Κέα, Νάξος, Πάρος και Σαντορίνη από τις Κυκλάδες.
Στην έκθεση συμμετείχε και η εταιρεία NorthSailing από την Καβάλα.

Πηγή:etravelnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ