Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότατης συζήτησαν η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων της Παλαιάς Πόλης.

Με το Σύλλογο Μονίμων Κατοίκων της Παλαιάς Πόλης, συναντήθηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε, το κυκλοφορικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ιστορικό Κέντρο, κυρίως τους θερινούς μήνες και ο καθορισμός θέσεων στάθμευσης.

Συμφωνήθηκε να γίνει επανακαταγραφή των μονίμων κατοίκων, να δηλωθούν τα στοιχεία βάση των οποίων θα καθοριστούν οι θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων (μία θέση για κάθε οικογένεια).

Με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότατης ΣΒΑΚ, που είναι υποχρεωμένος πλέον ο Δήμος να εκπονήσει, ανέφερε η Δήμαρχος, θα αντιμετωπισθούν όλα τα επιμέρους προβλήματα κυκλοφορίας και στάθμευσης που παρουσιάζονται στο Ιστορικό Κέντρο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)