Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διαμαρτυρία του ΦΑΙΑΚΑ για τη διαιτησία

Η ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, μέσω ανακοίνωσής της, στην επίσημη σελίδα της στο facebook, εξέφρασε τα έντονα παράπονά της για την διαιτησία του αγώνα, κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Η ανάρτηση του Φαίακα Κέρκυρας:
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή του για τη διαιτησία των κ.κ. Βήτα – Σκλαβενίτη στο σημερινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Διομήδη Άργους. Για πολλοστή φορά από την έναρξη της A1 Handball Premier τόσο η ομάδα μας όσο και πολλές άλλες του πρωταθλήματος, έχουμε γίνει επανειλημμένα μάρτυρες τραγικών διαιτητικών αποφάσεων, με όλη την Ελλάδα να βλέπει σε κάθε αγωνιστική ανεπαρκείς διαιτησίες να παίζουν αναίσχυντα με τον ιδρώτα παραγόντων και παικτών. Ο σύλλογός μας, με πάρα πολύ κόπο και χάρις στη σημαντικότατη στήριξη του Κερκυραϊκού κόσμου, έχει επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα που αντιπροσωπεύει επάξια ολόκληρη την Κέρκυρα, με ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο με εξαιρετικό παλμό σε κάθε αγώνα, όπως όλη η Hanballική Ελλάδα αναγνωρίζει και συγχαίρει. Ενημερώνουμε τον κάθε ένα που για δικούς του λόγους δεν επιθυμεί την Κέρκυρα και τον “Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ” στην Α1 Handball Premier, πως μπορεί κάλλιστα να βγει και να το πει ανοικτά, αλλά να γνωρίζει εκ των προτέρων πως δε θα του περάσει. Ο σύλλογός μας απαιτεί το ΣΕΒΑΣΜΟ που αρμόζει σε αυτόν και στους Κερκυραίους φιλάθλους που στηρίζουν και γεμίζουν το ΕΑΚ Κέρκυρας σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, είτε σας αρέσει κύριοι είτε όχι, γιατί πρωταγωνιστές το γήπεδο είναι οι παίκτες και οι προπονητές και ΟΧΙ οι διαιτητές, τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Ανεξαρτήτως των ανωτέρω, συγχαρητήρια στον Α.Ο. Διομήδη Άργους που νίκησε σήμερα δίκαια, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ