Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ζάκυνθος: Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι επιχειρηματία

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και η φυσική παρουσία του στην οικία, ήταν οι λόγοι που γλύτωσαν επώνυμο επιχειρηματία στη Ζάκυνθο από σίγουρη κλοπή το βράδυ του Σαββάτου (01/02/2020).

Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Δημήτριο με τον επιχειρηματία να είναι με το παιδί του στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα, για καλή του τύχη, βρισκόταν στο γραφείο του και είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις κάμερες που είχε τοποθετήσει εντός και εκτός της οικίας του.

Ξαφνικά παρατήρησε ύποπτες κινήσεις τριών ατόμων έξω από την οικία του (συγκεκριμένα προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πίσω μπαλκονόπορτα) και χωρίς να το σκεφτεί βγήκε από την κεντρική πόρτα και άρχισε να φωνάζει, φοβίζοντας τους… παραλίγο κλέφτες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή!

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας και του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου.

Πηγή: imerazante.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)