Ισχυρή αύξηση των προκρατήσεων 30%, από την Ελβετία προς την Ελλάδα, για το 2020. Συνεκθέτες και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Share:

Αύξηση που αγγίζει το 30% εμφανίζουν οι προκρατήσεις από την Ελβετία προς την Ελλάδα για το 2020, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους T.Ο’s της ελβετικής αγοράς.

Η χώρα μας κατατάσσεται και φέτος στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Ελβετών τουριστών και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές ταξιδίων και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διευρύνει σημαντικά τα προγράμματά τους τόσο σε αριθμό κλινών όσο και σε θέσεις στις πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια της Ελβετίας.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία προέκυψαν στη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Fespo 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη από τις 30 Ιανουαρίου έως χθες 2 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με συνεκθέτες την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους Δήμους Βόλου-Πηλίου και Πάρου, αλυσίδα ξενοδοχείων και ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Στιγμιότυπο από την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Fespo 2020 της Ζυρίχης. Από αριστερά, η διευθύντρια του Τ.Ο Hotelplan, Veronica Studer, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, Ιουλία Κουρεμένου, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας (Ελβετίας), Ελένη Μελιτά, και η Katja Müller από τον Hotelplan.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας (Ελβετίας), κα Ελένη Μελιτά, και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, κα Ιουλία Κουρεμένου, είχαν σειρά επαφών με διευθυντικά στελέχη των σημαντικότερων Τ.Ο της χώρας (Hotelplan, Der Touristik Suisse/Helvetic Tours, FTI Suisse), αλλά και μικρότερων που εξειδικεύονται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με αντικείμενο την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών προώθησης και προβολής όλων των πτυχών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Πηγή: money-tourism.gr/

Previous Article

9η Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.: Οι νέες προκλήσεις της ελληνικής ξενοδοχίας.

Next Article

Κέρκυρα: “Χάος” με τα τουριστικά λεωφορεία ανοικτού τύπου – Τι ζητούν οι ιδιοκτήτες

Σχετικά Άρθρα