Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαθητές από το Πρόγραμμα Εράσμους στο Ιστορικό Δημαρχείο

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων Χρυσούλα Τόμπρου, υποδέχθηκε σήμερα στο Ιστορικό Δημαρχείο, πολυμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από μαθητές και καθηγητές, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Erasmus Ma(r)th – Math & Arts, από το 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.

Στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Ελλάδα, Λιθουανία, Τουρκία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία και Κροατία, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αντιδήμαρχο και ενημερώθηκαν για θέματα ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κωνσταντίνος Κωστάλης.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας Αριστείδης Μουζακίτης, οι Υπεύθυνες του Προγράμματος Δώρα Βούλγαρη και Μαριαλένα Λαγού καθώς και ο καθηγητής Υάκινθος Σουμπλής.

Η Αντιδήμαρχος συνεχάρη μαθητές και καθηγητές για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον διαπολιτισμικό διάλογο και παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να επωφεληθούν από την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών χωρών και από τα προσφερόμενα αντικείμενα σπουδών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ