Το Ωδείο Κερκύρας έκοψε την πίτα του

Share:

Την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου στις 12.30, το Ωδείο Κερκύρας έκοψε την πίτα του στο κτήριο του στην οδό Καλοσγούρου 8. Στην εκδήλωση συμμετείχαν σπουδαστές, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι του Ωδείου.  Ο πρόεδρος του Ωδείου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι καθηγητές υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους. Το παρόν έδωσε ο βουλευτής Κερκύρας κ. Στέφανος Γκίκας, ο κ. Βασίλης Μελίδης (εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου), ο πρώην Νομάρχης Κέρκυρας Ανδρέας Παγκράτης, ο πρώην Δήμαρχος Αχιλλείων κ. Ερωτόκριτος Καρύδης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας κ. Γιάννης Κοντός και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος των Ahepa (Chapter HJ-34 Corcyra) κ. Νίκος Δημητρόπουλος.

Τις ευχές τους έστειλαν, ευρισκόμενοι εκτός Κέρκυρας,  ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα.
Όλοι τους ευχήθηκαν στους νεαρούς σπουδαστές και στους καθηγητές του ωδείου για τη νέα χρονιά και τόνισαν τον σπουδαίο ρόλο του υπεραιωνόβιου ιδρύματος. Ο πρόεδρος του Ωδείου Κερκύρας κ. Γεώργιος Χυτήρης ευχήθηκε με τη σειρά του στους παρευρισκόμενους, το ίδιο και ο αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Σκιαδόπουλος.

Ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα με τη χορωδία του Ωδείου υπό την διεύθυνση της μαέστρου της κ. Πέλης Κοντογούρη.

Previous Article

Θερμή υποδοχή του βιβλίου «Τα τραγούδια της Κέρκυρας» στην Αθήνα

Next Article

Πανεπιστημιακό Μουσείο ΙΠ: Σχεδιάζουμε και φτιάχνουμε μαζί το νέο Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας!

Σχετικά Άρθρα