Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το Ωδείο Κερκύρας έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου στις 12.30, το Ωδείο Κερκύρας έκοψε την πίτα του στο κτήριο του στην οδό Καλοσγούρου 8. Στην εκδήλωση συμμετείχαν σπουδαστές, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι του Ωδείου.  Ο πρόεδρος του Ωδείου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι καθηγητές υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους. Το παρόν έδωσε ο βουλευτής Κερκύρας κ. Στέφανος Γκίκας, ο κ. Βασίλης Μελίδης (εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου), ο πρώην Νομάρχης Κέρκυρας Ανδρέας Παγκράτης, ο πρώην Δήμαρχος Αχιλλείων κ. Ερωτόκριτος Καρύδης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας κ. Γιάννης Κοντός και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος των Ahepa (Chapter HJ-34 Corcyra) κ. Νίκος Δημητρόπουλος.

Τις ευχές τους έστειλαν, ευρισκόμενοι εκτός Κέρκυρας,  ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα.
Όλοι τους ευχήθηκαν στους νεαρούς σπουδαστές και στους καθηγητές του ωδείου για τη νέα χρονιά και τόνισαν τον σπουδαίο ρόλο του υπεραιωνόβιου ιδρύματος. Ο πρόεδρος του Ωδείου Κερκύρας κ. Γεώργιος Χυτήρης ευχήθηκε με τη σειρά του στους παρευρισκόμενους, το ίδιο και ο αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Σκιαδόπουλος.

Ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα με τη χορωδία του Ωδείου υπό την διεύθυνση της μαέστρου της κ. Πέλης Κοντογούρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)