Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιώργος Μαχειμάρης: “Δεν άντεξαν και παραιτήθηκαν”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση των 5 δημοτικών συμβούλων της παράταξης του. Στην ανακοίνωση ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας τονίζει:
Μετά την υψηλού επιπέδου πολιτικού διαλόγου και πολιτισμού συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας με θέμα την «Επένδυση Ερημίτη» -στην οποία συνέβαλαν τα μέγιστα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα- όλοι οι παρευρισκόμενοι και τη γνωστοποίηση δήλωσης παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ «ΕΡΗΜΙΤΗ» ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.

Η διοίκηση είναι δουλειά. Δύσκολη δουλειά σε εποχή κρίσης Είναι οι πολίτες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας που σου εμπιστεύονται τη ζωή τους και την ευημερία τους. Με σοβαρό σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Εκλεγήκαμε για τα δύσκολα σε δύσκολες εποχές. Να παλέψουμε και να προσφέρουμε για τον τόπο μας.

Οι προσδοκίες των πολιτών από μας είναι πολλές. Οφείλουμε ν ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να μετουσιώσουμε την αγωνία τους για τον τόπο, σε ελπίδα.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΜΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ