Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“Ράφτης κυριών” από την Κερκυραϊκή Σκηνή

Η Κερκυραϊκή Σκηνή συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια από την επανίδρυσή της παρουσιάζει την κλασική γαλλική κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ «Ράφτης Κυριών» σε σκηνοθεσία Νότας Δαρμανή. Στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 21:00.
Σε μια παρισινή συνοικία, ο γιατρός Μουλινό, ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απιστίας, επιστρέφει στο σπίτι του τα ξημερώματα. Εκεί τον περιμένουν ο υπηρέτης του και η εξαγριωμένη σύζυγός του, η οποία, όπως είναι φυσικό, του ζητάει εξηγήσεις. Η εμφάνιση του καλύτερου του φίλου και λίγο αργότερα η εισβολή της πεθεράς του περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία Νότα Δαρμανή
Μετάφραση Γιάννης Χατζίδης
Σκηνικά-κοστούμια Μαρί Ροδίτη
Μουσική Σύνθεση Νίκος Δελαπόρτας
Φωτισμοί Ανδρέας Τρύφωνας
Βοηθός Σκηνοθέτη Κατερίνα Ρήγα
Μακιγιάζ Νάσος Γραμμένος, Αγγελική Αρμένη
Κομμώσεις Χριστίνα Κουλούρη
Κατασκευή Σκηνικού Χρήστος Μπογδάνος
Σχεδιασμός αφίσας Δημήτρης Στασινός
Φωτογραφίες προγράμματος Γιώργος Τερζής

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Κώστας Κούρκουλος
Θώμη Καρύδη
Ιωάννης Μουμούρης
Νικόλαος Κατσαρός
Μαρία Οικονόμου
Αναστασία Καββαδία
Χρήστος Μπογδάνος
Κατερίνα Ρήγα
Αναστασία Νικολαΐδου

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket Box, τηλ. 26610 27400 Τηλ. Επικοινωνίας: 6946102926 Σπ. Δαρμανής – 6944684222 Χριστ. Κουλούρη

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)