Τι αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα

Share:

Δημοσιεύτηκαν οι περιλήψεις των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως την περασμένη Δευτέρα με τηλεδιάσκεψη. Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου δια ζώσης στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα. Ακολουθούν οι αποφάσεις:

Αριθμ.Απόφασης 15-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Τροποποίηση της υπ” αρ. 113-10/2019 απόφασης Π.Σ. με τίτλο:¨Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ι.Ν./ Π.Ε. Κέρκυρας του Δήμου Κέρκυρας & του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών¨ λόγω αλλαγής του κυρίου του έργου.

Αριθμ.Απόφασης 17-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Γνωμοδότηση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου ¨Προστασία – Ανάπλαση Παρόχθιας Ζώνης και Ανάδειξη Υγροτόπου μέσω της κατασκευής πεζοδρομίου παρά την οδό πρόσβασης στη Μαρίνα Γουβιών.

Αριθμ.Απόφασης 18-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλιωτών.

Αριθμ.Απόφασης 19-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας και των Περιφερειακών Γραφείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων CPVS: 70200000-3-Υπηρεσίες ενοικίασης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης ιδιόκτητων ακινήτων”.

Previous Article

Κεφαλογιάννης: Ακόμα και φέτος το καλοκαίρι οι πρώτες πτήσεις υδροπλάνων στο Ιόνιο

Next Article

Διήμερη επίσκεψη στην Κεφαλονιά πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συνδυάζοντας την παρουσία της στο νησί, με την επίσκεψη του Υφυπουργού Μεταφορών & Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη

Σχετικά Άρθρα