Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τι αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκαν οι περιλήψεις των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως την περασμένη Δευτέρα με τηλεδιάσκεψη. Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου δια ζώσης στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα. Ακολουθούν οι αποφάσεις:

Αριθμ.Απόφασης 15-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Τροποποίηση της υπ” αρ. 113-10/2019 απόφασης Π.Σ. με τίτλο:¨Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ι.Ν./ Π.Ε. Κέρκυρας του Δήμου Κέρκυρας & του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών¨ λόγω αλλαγής του κυρίου του έργου.

Αριθμ.Απόφασης 17-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Γνωμοδότηση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου ¨Προστασία – Ανάπλαση Παρόχθιας Ζώνης και Ανάδειξη Υγροτόπου μέσω της κατασκευής πεζοδρομίου παρά την οδό πρόσβασης στη Μαρίνα Γουβιών.

Αριθμ.Απόφασης 18-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλιωτών.

Αριθμ.Απόφασης 19-02/2020
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας και των Περιφερειακών Γραφείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων CPVS: 70200000-3-Υπηρεσίες ενοικίασης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης ιδιόκτητων ακινήτων”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ