Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“Ξενάγηση” στη Βουλή των μαθητών του Γ! Γυμνασίου Κέρκυρας από τον Αλέκο Αυλωνίτη

Τους μαθητές του Γ! Γυμνασίου της Κέρκυρας και τον Διευθυντή τους Μιλτιάδη Μελισσά υποδέχθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Οι μαθητές του Γ! Γυμνασίου της Κέρκυρας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν από τον Βουλευτή σε διάφορους χώρους της Βουλής καθώς επίσης και στην αίθουσα της Ολομέλειας, όπου έμειναν εντυπωσιασμένοι όπως τόνισε ο Βουλευτής σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

“Μεγάλη χαρά να υποδέχεσαι στη Βουλή τους μαθητές και τους καθηγητές μας από το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, με επικεφαλής το διευθυντή του σχολείου και φίλο μου Μελισσά Μιλτιάδη. Μεγαλύτερη χαρά ένιωσα όταν τους χαιρέτισα και τους είπα κάποια ιστορικά στοιχεία για τη Βουλή. Η επίσκεψη τους στην αίθουσα της Ολομέλειας τους εντυπωσίασε. Νάναι καλά τα παιδιά μας”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)