Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ της Κέρκυρας. «Να ανακαλέσει ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των συναδέλφων μας»

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη επίθεση του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας που εντέχνως συκοφάντησε τους υπαλλήλους ης Τεχνικής Υπηρεσίας, δυσφημίζοντας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην κοινή γνώμη και στα Μ.Μ.Ε κατά την από 3 Φεβρουαρίου δημόσια συνεδρίαση του, με αφορμή την συζήτηση του θέματος περί έγκρισης της  υψομετρικής  μελέτης των οδών της πολεοδομικής μελέτης στην περιοχή «Ερημίτης».

Η από 20/11/2019 εμπεριστατωμένη εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας κατατέθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία συνεδρίασε  στις 16/12/2019, παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας και συνεπώς ήταν ενήμερος για την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αφού αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια στις 16/01/2020 κατόπιν τέθηκε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας προς έγκριση.

Κατά την συζήτηση του θέματος, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας αντιμετωπίστηκαν από τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κατά τρόπο απαξιωτικό. Ως σύλλογος θεωρούμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία λειτούργησε σύννομα, άρτια και επιστημονικά.

Καλούμε τον Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του σε βάρος των συναδέλφων μας, οι οποίοι έπραξαν άριστα το καθήκον τους.  

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ