Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με τη διοίκηση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κέρκυρας «Νέοι Ορίζοντες» συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισκέφθηκε χθες το πρωί στο γραφείο της , στις Αλυκές Ποταμού, η διοίκηση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Κέρκυρας (Κοι.Σ.Π.Ε.) «Νέοι Ορίζοντες».
Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μαρία Δημοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Παπαβλασόπουλος ενημέρωσαν αναλυτικά την κ.Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για τις κοινωνικές δράσεις του Συνεταιρισμού, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παράγει ,τονίζοντας ότι καθημερινά υποστηρίζει περισσότερα από 530 άτομα που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η Περιφερειάρχης συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο για το σπουδαίο πολύπλευρο θεραπευτικό έργο τόσο του Κοινοτικού Δικτύου Ψυχικής Υγείας όσο και του Κοι.Σ.Π.Ε Κέρκυρας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική επανένταξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Παράλληλα τόνισε ότι ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Κέρκυρας αποτελεί ένα ηχηρό παράδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής πρακτικών κοινωνικής επιχειρηματικότητας, όπως έχει διαδοθεί στην Ευρώπη και ουσιώδες εργαλείο κοινωνικής πολιτικής για την ολοκλήρωση του δικτύου υποστηρικτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Επιπλέον επισήμανε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού για την ενίσχυση δεξιοτήτων και την ανάπτυξη δράσεων που οδηγούν στην πλήρη εργασιακή και κοινωνική ένταξη και αυτονομία των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.
Στο τέλος της συνάντησης, τα μέλη του προεδρείου, προσέφεραν ένα καλάθι με τα προϊόντα τους στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, η οποία τα εκτίμησε με θέρμη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ