Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση του Θεματικού Τομέα Τουρισμού της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η πρώτη συνάντηση του Θεματικού Τομέα Τουρισμού της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Γραμματέας της γραμματείας Παραγωγικών Τομέων κος Άκης Μπάφας δήλωσε στην συνάντηση:

Ευχαριστούμε για τη παρουσία και τη συμμετοχή στη συζήτηση τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Λούλη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υφυπουργό Τουρισμού και Τομεάρχη Τουρισμού της ΝΔ κ. Μάνο Κόνσολα, τον επικεφαλής που έφερε τον Τομέα σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο. Δέσμευση μας είναι να παραμείνει σε αυτό το υψηλό επίπεδο και μαζί με όλα τα μέλη του Τομέα θα εργαστούμε σε αυτή την κατεύθυνση.


Ο Κος Κόνσολας επίσης ανέφερε, Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της Νέας Δημοκρατίας ήταν πάντα το ανθρώπινο κεφάλαιο!

Οι άνθρωποι που στήριξαν την παράταξη ανιδιοτελώς και με προσωπικό αγώνα, συμβάλλοντας με τις ιδέες τους, στον Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, στη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος.

Σε όλους αυτούς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κοινή δουλειά και προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί στον Τομέα Τουρισμού, την περίοδο που είμαστε στην αντιπολίτευση.

Σημαντικές και πολύ ουσιαστικές ήταν οι παρεμβάσεις του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου, του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ κ. Γιάννη Μπρατάκου και του Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη.
Τέλος, ο Κος Κόνσολας ανέφερε, ξεχωριστά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Τομέα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν ενεργά, ερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ευτυχώς, μας περιμένει όλους πολλή δουλειά.


Παρόντες ήταν και ο Βουλευτής της Κέρκυρας κος Στέφανος Γκίκας, μέλος του Τομέα και π.αναπληρωτής τομεάρχης, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Κος Γρηγόρης Τάσιος που ανέλαβε και επικεφαλής στο νέο τμήμα του Τομέα Τουρισμού της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων, επίσης απο την Κέρκυρα συμετείχε και ο Κος Νίκος Ασπιώτης επικεφάλης της ομάδας εργασίας των ΜΜΕ του Τομέα Τουρισμού της ΝΔ κ.α..

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ