Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην Κασσιόπη υπάρχουν συμφέροντα καταγγέλει ο Α. Γεωργιάδης|VIDEO

Συμφέροντα προσπαθούν να εμποδίσουν την επένδυση στην Κασσιόπη κατήγγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Από τις έξι» και τους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Κοτταρίδη και κ. Γιάννη Πιτταρά, στην ΕΡΤ1, ενώ υπογράμμισε ότι ο δήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας, ακολουθούσε σκοπίως παρελκυστική τακτική.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επένδυση στο Ελληνικό.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός είπε:

Για την Κασσιόπη: (44:10)

–«Ο δήμαρχος της Βόρειας Κέρκυρας μας «δούλευε» κανονικότατα. Επί τέσσερις μήνες υποσχόταν ότι θα περάσει η υψομετρική μελέτη -το τελευταίο που έμενε για να μπουν οι μπουλντόζες- αλλά στην πραγματικότητα δούλευε υπέρ εκείνων των ανθρώπων που αντιδρούν στην επένδυση. Αυτοί που αντιδρούν δεν είναι μόνο αγνοί κάτοικοι. Εκεί έχουμε και μία ιδιομορφία. Έχουμε κάποιους εξαιρετικά πλουσίους ανθρώπους, από τους πλουσίους του πλανήτη, οι οποίοι αντιδρούν γιατί δεν θέλουν να χαλάσει η θέα από τη βίλα τους».

Για το Ελληνικό:

-«Ξέρετε ποια κυρία έχει κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της επένδυσης στο Ελληνικό; Η διευθύντρια της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κας Βλαζάκη. Η κα Βλαζάκη ήταν –υποτίθεται- από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα άτομα που δούλευε για να γίνει η επένδυση. Η δε προσφυγή της διευθύντριάς της – κι η ίδια το ξέρει- λόγω της συμβάσεως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για την επένδυση γιατί ο κ. Τσίπρας έβαλε όρο στη σύμβαση ότι όσο υπάρχουν προσφυγές, δεν μπορούν να μπουν οι μπουλντόζες».

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ