Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Ζητήματα που σχετίζονται με την πρόληψη, την αμεσότερη αντιμετώπιση περιστατικών και την διευκόλυνση του έργου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ήταν το αντικείμενο συνάντησης την οποία είχε σήμερα η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, η κ. Υδραίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας Σπύρο Πουλή, τον υπεύθυνο του τομέα οχημάτων Θωμά Μπαντά και το μέλου του Δ.Σ. Γρηγόρη Μενύχτα.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ζήτησαν τη στήριξη της Δημάρχου και την συνδρομή της στην προώθηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους ώστε με έγκαιρο και αξιόπιστο τρόπο να ανταποκρίνονται στα περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης.

Στα πλαίσια αυτά, η κ. Υδραίου δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει για την προώθηση διαδικασίας αγοράς απινιδωτών εκ μέρους του Δήμου ώστε αυτοί να τοποθετηθούν σε παραλίες και σε ορισμένα σημεία στην πόλη της Κέρκυρας.

Συμφωνήθηκε επίσης, μετά από συνεννόηση και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο, η διαμόρφωση δημοτικού χώρου που βρίσκεται απέναντι από το κτήριο που στεγάζεται η υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα ώστε να λυθεί το χρονίζων πρόβλημα στάθμευσης των ασθενοφόρων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την ανταπόκριση και επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και την σωστότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος κ. Υδραίου δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ