Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΑΔΕΔΥ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της βόρειας Κέρκυρας

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Κέρκυρας καταδικάζει την άδικη στοχοποίηση και διαπόμπευση των Υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας.

Δεν είναι ανεκτό καθ’ οιονδήποτε τρόπο να γίνονται οι εργαζόμενοι, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της δημοτικής αρχής, που αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση – εκποίηση του «Ερημίτη», έρχεται να κρυφτεί πίσω από δήθεν παραλείψεις και ανεπαρκείς μελάτες της Υπηρεσίας, τις οποίες ήδη τα πολιτικά όργανα του δήμου είχαν εγκρίνει παρουσία του Δημάρχου.
Ακόμα και οι όψιμες υπαναχωρήσεις του, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν έκφραση συγγνώμης, που όφειλε να ζητήσει, όταν μάλιστα αυτή η συμπεριφορά του έχει αποτυπωθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

· Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Κέρκυρας εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση στην ιδιωτικοποίηση – εκποίηση του «Ερημίτη» και της Δημόσιας Περιουσίας όλης της Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)