Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση Θ. Γαλιατσάτου: Η κ. Περιφερειάρχης και ο Ερημίτης.

Απάντηση στην Περιφερειάρχη κ. Κράτσα, σε δημόσιες δηλώσεις της και χαρακτηρισμούς σε βάρος μου, σε τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας, με αφορμή επερώτηση μας για τον Ερημίτη.

Προφανώς η κ. Περιφερειάρχης ονειρεύεται και προσδοκά ένα πολιτικό σύστημα όπου θα είναι σε θέση να υπαγορεύει η ίδια για το τι θα ερωτηθεί και πότε θα ερωτηθεί. Δυστυχώς γι αυτήν και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους, η χούντα τελείωσε το 1974!

Σχετικά τώρα με τους χαρακτηρισμούς που απηύθυνε στο πρόσωπο μου ως «ανάγωγο», αν αυτό στοχεύει σε προσωπικό επίπεδο, προκαλώ την κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου να αντιπαραβάλλουμε το προσωπικό και οικογενειακό μας προφίλ. Εμείς, κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, δεν έχουμε στην οικογένεια μας «μπουρλοτιέρηδες» δημαρχιακών μεγάρων. Αν, τώρα, στοχεύει στην πολιτική συμπεριφορά, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ απέναντι σε εκείνα τα συμφέροντα που επιβουλεύονται την δημόσια περιουσία, που καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον, που με καταχρηστικές μεθόδους καταπατούν γη που είναι κοινόχρηστη, γη που ανήκει στην αυτοδιοίκηση, γη που ανήκει στην εκκλησία και στους πολίτες. Είμαι ανάγωγος και θα είμαι, υπερασπιζόμενος τα δίκαια των συμπολιτών μου, που σεις σπεύδετε να προσφέρετε θυσία στον βωμό των ποικιλώνυμων συμφερόντων που αποκαλείτε «επενδυτές» και που λίγες ημέρες πριν χαρακτηρίσατε «τύχη αγαθή» για τον τόπο μιλώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα σας την Ζάκυνθο.

Κατανοώντας τους λόγους που προκαλούν τον έκδηλο εκνευρισμό της Περιφερειάρχη συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Θα σας χρειαστεί κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ