Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας

Την Κυριακη 29 Μαρτίου ο Κασσιος Διας διοργανώνει ποδηλατικούς αγωνες βουνού με δυο διαδρομές 40 και 20 χλμ.

Σκοπός της διοργανωσης ειναι η ανάπτυξη και η διάδοση αθλημάτων σχετιζόμενων με τα βουνά και την ορεινή φύση καθώς και η προστασία και ανάδειξη του Κερκυραικου φυσικού περιβάλλοντος και η αγαπη και οεβασμος προς αυτο.

Οι δυο διαδρομές διεξάγονται σε τεχνικά μονοπατια, χωμάτινους δρόμους και ελάχιστο οδοστρωμενο τεραιν στην Β.Α. πλευρά του Νησιού φτάνοντας στους πρόποδες του όρους Παντοκράτορα, αναδεικνύοντας όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής.

Η διοργάνωση του αγωνα εμπνεύστηκε και στηρίζεται απο έμπειρους αθλητές της περιοχής της Βόρειας Κερκυρας που εχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και την ορεινή ποδηλασία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικα με τις εγγραφες, διαδρομή,κανονισμοί κλπ. σύντομα στο site μας

Την Κυριακή 29 Μαρτίου ο Κασσιος Διας, ]σε συνεργασία με το κατάστημα ποδηλάτων s-bikes Αχαράβης, διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες βουνού με δυο διαδρομές 40 και 20 χλμ.

Ο αγώνας εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές της περιοχής της Βόρειας Κέρκυρας που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και την ορεινή ποδηλασία.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη και η διάδοση αθλημάτων σχετιζόμενων με τα βουνά και την ορεινή φύση καθώς και η προστασία και ανάδειξη του Κερκυραϊκού φυσικού περιβάλλοντος και η αγάπη και ο σεβασμός προς αυτό.

Οι δυο διαδρομές διεξάγονται σε τεχνικά μονοπάτια, χωμάτινους δρόμους και ελάχιστο οδοστρωμενο τερέν στην Β.Α. πλευρά του Νησιού φτάνοντας στους πρόποδες του όρους Παντοκράτορα, αναδεικνύοντας όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής.

ΟΙ εγγραφές θα ανοίξουν τις 20 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν εως τις 20 Μαρτίου. Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο

www.kassiosdias.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ