Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από το Bordeaux της Γαλλίας προς επτά ελληνικούς προορισμούς. Στην Κέρκυρα με την (Volotea).

Με το ενδιαφέρον της γαλλικής τουριστικής αγοράς να παραμένει ισχυρό για όλους τους ελληνικούς προορισμούς και τα μηνύματα για την πορεία των προκρατήσεων από τη Γαλλία να είναι ιδιαίτερα θετικά και για το 2020, ολοκληρώθηκε το αφιερωμένο στην Ελλάδα workshop που διοργάνωσε στις 13 Φεβρουαρίου το αεροδρόμιο του Bordeaux με τη συμμετοχή του ΕΟΤ και περισσότερων από 70 Γάλλων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers.

Το workshop πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από την περιοχή αυτή της Γαλλίας προς επτά ελληνικούς προορισμούς και συγκεκριμένα την Αθήνα (Aegean Air, Air France), την Κέρκυρα (Volotea), το Ηράκλειο (Aegean Air, EasyJet), τη Μύκονο (Ryanair), τη Ρόδο (EasyJet), τη Σαντορίνη (Volotea) και τη Θεσσαλονίκη (νέα πτήση της Ryanair).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη, παρουσίασε αναλυτικά το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ ακολούθησαν Β2Β συναντήσεις των Γάλλων επαγγελματιών με εκπροσώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, ελληνικών TOs, αλυσίδων ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, καθώς και των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος από την προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη.

Πηγή: traveldailynews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ