Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Antico Rosso: Αυτό το κτήμα με τη βίλα στην Κέρκυρα θυμίζει Τοσκάνη και πωλείται αντί 8 εκατομμύρια ευρώ.

Οτι στην Κέρκυρα υπάρχουν ανεκτίμητα, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής διαμάντια, είναι πασίγνωστο. Το κτίριο, ή μάλλον το κτήμα που βγαίνει προς πώληση τώρα από το Sotheby’s είναι ένα από αυτά.

Ο λόγος για το Antico Rosso, ένα εκπληκτικής ομορφιάς κτήμα στην Κέρκυρα, με ένα υπέροχο κτίριο να δεσπόζει στο κέντρο του. Ενα κτίριο που χτίστηκε στα ερείπια ενός μοναστηριού του 13ου αιώνα, μοναδικής αρχιτεκτονικής, πραγματικά σπάνιας ομορφιάς. Ενα κτήμα που στην πρώτη ματιά στις φωτό πιστεύεις ότι αποκλείεται να βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα. Θυμίζει Τοσκάνη, θυμίζει γαλλική ριβιέρα… Πνιγμένο στο πράσινο, με μονοπάτια που οδηγούν στο δάσος από τις ελιές και τα άλλα σπάνια δέντρα, μοναδικές αυλές, και μια εσωτερική πισίνα 20 μέτρων.

Το Antico Rosso στην Κέρκυρα βγαίνει προς πώληση αντί 8 εκατ. ευρώ από τον Sotheby’s.

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)