Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σημαντικός προορισμός για τους Ρώσους φέτος η Κέρκυρα – Μεγάλο πρόγραμμα της TUI Russia με 5άστερα ξενοδοχεία.

Διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων στην Κέρκυρα, με αρκετά 5άστερα ξενοδοχεία στο νησί, ξεκινά η TUI Russia στις 2 Μαΐου.

Μάλιστα από τα τέλη Μαΐου, ο τουρ οπερέιτορ θα έχει 4 πτήσεις την εβδομάδα από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη στο νησί των Φαιάκων.

Σύμφωνα με τον Vladimir Rubtsov, εμπορικό διευθυντή της TUI Russia, φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει και στην Κέρκυρα ένα ξενοδοχείο με την οικογενειακή φιλοσοφία FUN & SUN με όλα τα γεύματα.

Όπως δήλωσε ο κ.Rubtsov στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ρώσων τουρ οπερέιτορ -ATOR, ο όγκος των πρώιμων κρατήσεων στους ελληνικούς προορισμούς είναι αυτήν την εποχή σχεδόν τριπλάσιος από ό, τι στα τέλη Φεβρουαρίου 2019.Οι πτήσεις στην Κέρκυρα θα πραγματοποιούνται με την Yamal Airlines.

Από τα τέλη Μαΐου, η συχνότητα πτήσεων στην Κέρκυρα από τη Μόσχα θα αυξηθεί τρεις φορές την εβδομάδα (τις Τετάρτες, τα Σάββατα και τις Κυριακές). Από την Αγία Πετρούπολη, το πρόγραμμα πτήσεων της TUI στην Κέρκυρα ξεκινά στις 16 Μαΐου (μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο). Όλα τα προγράμματα θα διαρκέσουν έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Το 2020 η TUI Russia θα έχει πολλά αποκλειστικά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, κυρίως οικογενειακά, όπως το Blue Princess Beach Resort 4 *, Roda Beach Resort & Spa 5 *, Labranda Sandy Beach Resort 5 * και FUN & SUN Apollo Palace 5 *.Το FUN & SUN Apollo Palace 5 *, όπως αναφέρει, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τουρίστες, καθώς είναι η πρώτη εγκατάσταση με ένα concept FUN & SUN από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο θα αρχίσει να λειτουργεί στις 15 Μαΐου.

Γι αυτό και υπάρχει υψηλή ζήτηση. Ουσιαστικά, θα είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα όπου θα παρουσιαστεί πλήρως η ολοκληρωμένη φιλοσοφία του concept FUN & SUN, που γνωρίζουν οι Ρώσοι τουρίστες στην Τουρκία (από animation, επιλογή και ποικιλία γευμάτων έως δωρεάν παιδικά κλαμπ και beach equipment). Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εστιατόρια και 3 μπαρ, 3 πισίνες (2 με παιδικό τμήμα), παιδική χαρά και κέντρο SPA.Επιπλέον, αυτό το καλοκαίρι στην Κέρκυρα θα υπάρχει η δυνατότητα χαλάρωσης, σύμφωνα με τη φιλοσοφία TUI Premium.

Στο πρόγραμμα της TUI Russia, περιλαμβάνονται φέτος αρκετά 5άστερα ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων είναι τα ακόλουθα:

Labranda Sandy Beach Resort 5*
Almyros Beach Resort & Spa 5*
Angsana Corfu 5*
Corfu Holiday Palace 5*
Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5*
Grecotel Eva Palace 5*
Grecotel Lux.Me Daphnila Bay Dassia 5*
Kontokali Bay Resort & Spa 5*
Marbella Corfu Hotel 5*
Marbella Nido Suite Hotel and Villas 5*
Mayor La Grotta Verde Grand Resort 5*
Mayor Pelekas Monastery 5*

Όπως σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής της TUI Russia, αυτή τη σεζόν ο τουρ οπερέιτορr σκοπεύει να αυξήσει τη ροή τουριστών στην Ελλάδα κατά 2-2,5 φορές.

Πηγή: tornosnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ