Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή μοτοσυκλέτας, εμπρησμό και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη την Τρίτη (18-02-2020) το απόγευμα, στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 30χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα της κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου, για εμπρησμό καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς   τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας είχε αφαιρέσει μοτοσυκλέτα που ήταν σταθμευμένη, στην πόλη της Κέρκυρας.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (18.02.2020), ο ημεδαπός επιχείρησε να αφαιρέσει αυτοκίνητο από τον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων προκαλώντας τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων και φθορές σε άλλα τέσσερα.

Επίσης κατά την σύλληψη του 30χρονου ημεδαπού βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (30) ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, την οποία διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο ημεδαπός, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρα

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ