Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διψήφια αύξηση κρατήσεων από Ρουμανία για Ελλάδα, για το 2020!!! H AEGEAN απευθείας και στήν Κέρκυρα !!

Υψηλή διψήφια αύξηση κρατήσεων για την σαιζόν του 2020, από Ρουμανία για Ελλάδα, διαπιστώνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην διεθνή έκθεση Τουρισμού ROMEXPO, που βρίσκεται σε εξέλιξη στου Βουκουρέστι.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος όλοι οι μεγάλοι tour operators της ρουμανικής αγοράς, καθώς και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ εξαιρετικό περίπτερο έχει και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Πιο αναλυτικά, σημαντική είναι η συμμετοχή του ομίλου Der Touristik, με μεγάλο περίπτερο με το brand Dertour, το οποίο έχει εξαγοράσει δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων , η TUI, το Christian, το Parallela, κ.λπ..

Σημειώνεται ότι η ρουμανική αγορά των 20 εκατομμυρίων, αποτελεί σημαντική δεξαμενή άντλησης τουριστών για την Ελλάδα, ειδικά δε για την Βόρεια Ελλάδα, είναι από τις πλέον βασικές.

Η αγορά αν και σε ένα μεγάλο βαθμό είναι last minute, φέτος εμφανίζει, όπως προαναφέρεται, υψηλή διψήφια αύξηση σε κρατήσεις από τις αρχές του χρόνου, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά το 20%. Σημαντική συμβολή στην εξέλιξη αυτή έχει και η AEGEAN, που έχει αυξήσει σημαντικά τις θέσεις με απευθείας πτήσεις για Ηράκλειο, Χανιά, Ζάκυνθο Ρόδο και Κέρκυρα, πολλές εκ των οποίων είναι guarantee.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ