Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού (πλην ιατρών), για το Γ.Ν. Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού, για την ενίσχυση του προσωπικού του Νοσοκομείου, η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας, θα προβεί σε προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού (πλην ιατρών), όπως νοσηλευτικό, τεχνικό, διοικητικό, κ.λ.π.
Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη, μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση ενδιαφέροντος, στην ηλεκτρονική εφαρμογή loipoepikouriko.moh,gov.gr, η οποία θα είναι ανοικτή από τις 24 Φεβρουαρίου 2020 έως και τις 15 Μαρτίου 2020.
Για την αποφυγή λαθών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την σύνταξη της αιτήσεως τους .
Ο Διοικητής του ΓΝΚέρκυρας, κ.Ρουμπάτης, αναφορικά με το ως άνω θέμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Νοσοκομείου είναι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης, που είναι ιδιαίτερα έντονο σε όλες της υπηρεσίες του ιδρύματος. Στο πλαίσιο δυνατοτήτων του προϋπολογισμού μας, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, μέσα από την νέα διαδικασία που ορίσθηκε από το Υπουργείο Υγείας. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα και τους εφιστούμε την προσοχή για την ορθή συμπλήρωση τους, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη, που στο παρελθόν, οδήγησαν σε αποκλεισμό υποψηφίων, από την πρόσληψή τους».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ