Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με το νέο Περιφερειακό Διευθυντή της Πυροσβεστικής συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μελίτα Ανδριώτη

Με το νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κον Ιωάννη Πανόπουλο συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας κα Μελίτα Ανδριώτη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κος Ορφανουδάκης. Του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο τόσο δύσκολο έργο του και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ευχαρίστησαν για τη μέχρι σήμερα συνεργασία της υπηρεσίας και του ανθρώπινου δυναμικού της για την αντιμετώπιση των συμβάντων που έχουν προκύψει.
Συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του Νόμου 4662/2020 (Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων) και τον σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας και του μετέφεραν την επιθυμία της Περιφερειάρχη κας Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου για ετοιμότητα και έγκαιρο εντοπισμό πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες.
Επίσης συζήτησαν για τις εργασίες που ξεκινούν σύντομα στο νέο κτήριο της Πυροσβεστικής προϋπολογισμού 238.500 ευρώ και τον διαβεβαίωσαν ότι η Περιφερειακή Αρχή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να γίνει γρήγορα η αποπεράτωση του έργου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)