Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθη 70χρονος “Ράμπο” στο λιμάνι της Κέρκυρας

Να μιμηθεί τους… Κρητικούς θέλησε ένας ηλικιωμένος στην Κέρκυρα, ο οποίος άρχισε ξαφνικά να ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα μέσα στο νέο λιμάνι του νησιού, προκαλώντας αναστάτωση! Χρειάστηκε να επέμβουν άμεσα άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι συνέλαβαν τον «πιστολέρο».

Ο 70χρονος Έλληνας έριξε δύο άσκοπους πυροβολισμούς με την κυνηγετική καραμπίνα του και μάλιστα, πριν εντοπιστεί, πέταξε τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια σε έναν παρακείμενο κάδο ανακύκλωσης, όχι βέβαια επειδή φρόντιζε για την… προστασία του περιβάλλοντος αλλά για να εξαφανίσει τα πειστήρια!

Ωστόσο, οι λιμενικοί που του πέρασαν χειροπέδες τα βρήκαν και αυτά, ενώ κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα του μαζί με επτά πλήρη φυσίγγια «δράμια» των 70 mm, δέκα μονόβολα φυσίγγια των 70mm και ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών! Ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)