Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη συναντήθηκε ο Σπύρος Κροκίδης

Συνάντηση είχε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την ετοιμότητα του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος Κορωνοϊού καθώς επίσης και για τις προσλήψεις του λοιπού επικουρικού προσωπικού (πλην ιατρών) όπως νοσηλευτικό, τεχνικό, διοικητικό κλπ.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Κροκίδη ότι στο Νοσοκομείο έχουν διαμορφωθεί τρεις ειδικοί θάλαμοι , έχουν οριστεί υπεύθυνοι για την λειτουργία τους ιατροί και θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους του Δήμου, της Περιφέρειας και του ΟΛΚΕ.
Όσον αφορά τις προσλήψεις του μη ιατρικού προσωπικού ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Κροκίδη ότι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα πρόσληψης των αναγκαίων ειδικοτήτων μέσα από την νέα διαδικασία που ορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος σε ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020 .
Ο κ. Κροκίδης διαβεβαίωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός κάθε προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας .

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ