Η μετεξέλιξη του ΟΑΕΔ και η αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς όφελος των επιχειρήσεων.

Share:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/02/2020 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Ελλάδος κ. Σπυρίδων Πρωτοψάλτης. Ο κ. Πρωτοψάλτης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες για την μετεξέλιξη του ΟΑΕΔ και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς όφελος των επιχειρήσεων, όπως τα νέα προγράμματα επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις, την νεανική επιχειρηματικότητα, την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, τις υπηρεσίες σύζευξης, την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση καθώς και την γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές στη χώρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.  Πρωτοψάλτη για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στο νησί μας και να μας ενημερώσει για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και τις δράσεις του.

Previous Article

O Κοροναϊός ήρθε στην Ελλάδα – Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. Ύποπτο κρούσμα μεταφέρεται από την Κέρκυρα στα Ιωάννινα – 51χρονος πακιστανικής καταγωγής.

Next Article

Συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες του νοσοκομείου μας.

Σχετικά Άρθρα