Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην πίτα της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας ο Στέφανος Γκίκας

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας παραβρέθηκε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Στο σύντομο χαιρετισμό μου τόνισα την σπουδαιότητα της πολύτεκνης οικογένειας για την Πατρίδα μας και επεσήμανα ότι η παρούσα κυβέρνηση, ήδη στους πρώτους 7 μήνες της διακυβέρνησης της, έχει πάρει ουσιαστικά μέτρα για την στήριξη της πολύτεκνης και της τρίτεκνης οικογένειας.
Βεβαίως και αλλά πολλά μέτρα πρέπει να αποφασιστούν και να υλοποιηθούν προκειμένου να αντιστραφεί ο δημογραφικός κατήφορος στην Πατρίδα μας και είμαι σίγουρος ότι αυτή η κυβέρνηση θα το πράξει”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)