Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά καταγγέλλει την Περιφερειακή αρχή

Στη τελευταία συνεδρίαση του Περφερειακού Συμβουλίου ως Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια, κάναμε μια επερώτηση προς την κυρία Περιφερειάρχη εκτός ημερήσιας διάταξης με θέμα:μη καταβολή δεδουλευμένων στους 8μηνίτες της Περιφέρειας, παρά την αντίθετη απόφαση του ΠΣ με ΑΔΑ: 9ΓΨΓ7ΛΕ-Υ19 όπου στηρίζει τα αιτήματα των οχτάμηνων.

Εκτός ημερήσιας διάταξης γιατί ενημερωθήκαμε μόλις χτες για τη σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

Η επερώτηση δεν συζητήθηκε αλλά ενημερωθήκαμε ότι θα λάβουμε γραπτή απάντηση από την κ. Περιφερειάρχη γιατί δεν είχε το χρόνο να προετοιμαστεί για την απάντηση. Κατά την άποψή μας, η κ. Περιφερειάρχης είναι γνώστης του θέματος και δεν χρειάζεται χρόνο για να το μελετήσει. Επερώτηση για το ίδιο θέμα έφερε και η ΛαΣυ, η οποία επίσης πήρε την ίδια απάντηση.

Εμείς, θεωρούμε απαράδεκτη την παραβίαση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την καταβολή των δεδουλευμένων στους οχταμηνίτες εργαζόμενους, η ίδια άποψη εκφράστηκε και από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τέθηκε σε ψηφοφορία πρόταση να συζητηθεί το θέμα αυτό στο σημερινό Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, όμως η πλειοψηφία καταψήφισε την πρόταση.

  1. Καταψηφίσαμε την εισήγηση για τα υδατοδρόμια γιατί θεωρούμε ότι το κόστος είναι δυσανάλογα υψηλό με το έργο.
  2. Καταψηφίσαμε την έγκριση λειτουργίας ξενοδοχειακής μονάδας γιατί υπήρχαν παραλείψεις και δεν τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την έγκριση λειτουργίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ