Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μεγάλες επιτυχίες του ΝΑΟΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος Οptimist και Laser

Το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου, 1 και 2 Μαρτίου διεξήχθη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων για σκάφη optimist και laser με συνδιοργάνωση των τριών κερκυραϊκών ομίλων ΝΑΟΚ, ΙΟΚ και ΝΟΒΙ. Στους αγώνες συμμετείχαν 10 Όμιλοι από όλη την Περιφέρεια και 84 αθλητές. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 25 αθλητές, οι μισοί από τους οποίους είναι πρωτοεμφανιζόμενοι ιστιοπλόοι κάτω των 11 ετών!

Παρ’ όλο που η πρώτη μέρα ήταν απογοητευτική, λόγω άπνοιας και πραγματοποιήθηκε μόνο μία κούρσα για κάθε κατηγορία, το Σάββατο και η Κυριακή μας αντάμειψαν με ανέμους που επέτρεψαν 4 κούρσες την ημέρα για κάθε κατηγορία. Οι άνεμοι μάλιστα ήταν τέτοιας έντασης που δυσκόλεψαν αρκετά τους πιο μικρούς μας αθλητές, οι οποίοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Οι αγώνες αυτοί είναι μεγάλης σημασίας για τους αθλητές, καθώς εξασφαλίζουν συμμετοχή στις προκρίσεις για την Εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας! Στην κατηγορία Optimist αγοριών ο Μανώλης Κάγκας έλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη και 1η θέση στα αγόρια, ο Χάρης Γουργος έλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη και 2η θέση στα αγόρια και ο Γιώργος Λάτσας την 6η θέση στη γενική κατάταξη και την 4η στα αγόρια.
Στην κατηγορία laser κοριτσιών η Νερινα Σπαθουλα έλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και στην κατηγορία laser αγοριών ο Παναγιώτης Γουργός έλαβε την 2η θέση και την 6η θέση στη γενική κατάταξη.
Ο ΝΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής όμιλος τη περιφέρειας!
Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους προπονητές τους Ευγένιο Γιούργα και Νικόλα Ιωαννίδη για τη συνεχή προσπάθεια και την εμψύχωση

Ευχαριστούμε τον ΙΟΚ που φιλοξένησε τους αγώνες στις εγκαταστάσεις του, καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά προκειμένου οι αγώνες αυτοί να έχουν επιτυχία!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ