Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι γερμανοί t.o’s προσφέρουν δωρεάν ακυρώσεις για να συγκρατήσουν τις κρατήσεις.

Mεγάλοι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ, όπως οι DER Touristik, FTI, Schauinsland Reisen και ο σπεσιαλίστας περιηγήσεων Chameleon, διευκολύνουν τις ακυρώσεις ταξιδίων την εφετινή καλοκαιρινή σεζόν στις νέες κρατήσεις που δέχονται, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν ενδεχόμενη πτώση στις κρατήσεις εξαιτίας της παγκόσμιας ανησυχίας για τον κορωνοϊό.

Η DER Touristik προσφέρει δωρεάν ακύρωση και αλλαγή προορισμού για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Απριλίου, και για ταξιδιωτική περίοδο έως και τα τέλη του Οκτωβρίου.

Ο FTI εισήγαγε αντίστοιχες διευκολύνσεις στις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 18 Απριλίου, με εξαίρεση τα ταξίδια Datamixx, τα πακέτα ταξιδίων που περιλαμβάνουν προγραμματισμένες πτήσεις, τις ξενοδοχειακές κρατήσεις μέσω bed banks κι τις κρατήσεις με εισιτήρια εισόδου.

Η Schauinsland Reisen, προσφέρει δυνατότητα ακύρωσης κρατήσεων για πακέτο διακοπών ή για ξενοδοχείο, με αναχώρηση από τις 15 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου, όμως μέχρι και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, όμως εφόσον η κράτηση έγινε μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Η Chameleon που ειδικεύεται σε ομαδικά ταξίδια προσφέρει το δικαίωμα δωρεάν αλλαγής κράτησης έως και 2 μήνες πριν την αναχώρηση, για όλες τις νέες κρατήσεις μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Επιπλέον, όλες οι υπάρχουσες κρατήσεις προς Κίνα και Ιράν θα επιδέχονται δωρεάν αλλαγής προορισμού ανεξάρτητα από την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδίου.

Πηγή: tornosnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ