Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κοντός: “Για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας”

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κοντός με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Στη σύγχρονη, όπως θελουμε να πιστεύουμε, εποχή μας, σε πολλά μέρη αυτού του πλανήτη, οι γυναίκες, δυστυχώς, συνεχίζουν να υποφέρουν, να υφίστανται βία η να γίνονται «αντικείμενα» εκμετάλλευσης και φυλετικών διακρίσεων. Η παγκόσμια μέρα της γυναίκας είναι χρήσιμη, όχι απλά για να την γιορτάζουμε. Αλλά για να μας κάνει να συνειδητοποιούμε, ότι παρά τους μεγάλους αγώνες των γυναικών, αλλά και πολλών άλλων, ακόμα και σήμερα το 2020, η θέση της γυναίκας δεν είναι αυτή που της αξίζει. Και ακόμα, ότι δεν πρέπει τίποτα να θεωρούμε δεδομένο και ο καθένας από εμάς να μάχεται για μια κοινωνία καλύτερη, ισότητας και ίσων ευκαιριών, κάτι που απαιτεί αγώνα κάθε στιγμή και μέρα με τη μέρα”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)