Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επιστολή Αλέκου Αυλωνίτη στη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου για το Δημοτικό Θέατρο

Με επιστολή που απέστειλε προς τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου, ο βουλευτής Κέρκυρας με το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης κατέθεσε τους προβληματισμούς του σχετικά με την κτιριακή φυσιογνωμία του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας και εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του Θεάτρου.
Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

« ΠΡΟΣ Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κα Μερόπη Υδραίου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αθήνα, 06.03.2020
Αξιότιμη κα Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή, παρακαλώ να δεχθείτε το σοβαρό μου προβληματισμό, αλλά και το ειλικρινές μου ενδιαφέρον για τη σημερινή, κτιριακή φυσιογνωμία του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης μας. Η ιστορική διαδρομή του κτιρίου μέσα στο πέρασμα των χρόνων σηματοδοτεί την εξέχουσα θέση που κατέχει στην καρδιά των Κερκυραίων συμπολιτών μας, καθώς και την πολιτιστική αξία που παρουσιάζει για τον τόπο μας, εν γένει.
‘Εξι μήνες μετά, την πρόσφατη παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κας Π. Μενδώνη στο νησί μας και την προσωπική της εξαγγελία για συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για την ανάδειξη και ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου με τη μορφή της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), παραμένουν τα ερωτηματικά, αλλά και η κατάσταση στάσιμη.
Αφού, σας γνωστοποιήσω λοιπόν τη βαθειά μου επιθυμία να συμβάλλω με κάθε χρήσιμο και ουσιαστικό τρόπο, συνεργαζόμενος μαζί σας υπό τη θεσμική μου ιδιότητα, προς όφελος του όλου εγχειρήματος, προσμένω στη λεπτομερή ενημέρωσή σας ως προς τις προθέσεις του Δήμου στο επίπεδο του σχεδιασμού και της εκτέλεσης τεχνικών παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν, αισθητικά και λειτουργικά τη σημερινή εικόνα του Δημοτικού Θεάτρου.
Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνεννόηση. Με ιδιαίτερη εκτίμηση»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ