Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

H Κέρκυρα έχει «αντισώματα» στον Κορωνοϊό | Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ασφαλείς προορισμούς.

«Αντισώματα» στον Κορωνοϊό φαίνεται να έχει η Κέρκυρα, καθώς συγκαταλέγεται στους 3 πιο ασφαλείς προορισμούς παρά την υφιστάμενη ανησυχία, σύμφωνα με τον οργανισμό European Best Destinations.

H ιστοσελίδα του οργανισμού αναφέρει, πως η ποιότητα του αέρα στην Κέρκυρα είναι 3 φορές πιο καθαρή από ότι στο Παρίσι και ότι ο συνολικός πληθυσμός είναι 23 φορές μικρότερος σε σύγκριση με αυτόν του Λονδίνου. Η Κέρκυρα προτείνεται για διακοπές, οι οποίες περιλαμβάνουν εκδρομές στη φύση, τάση για ανακαλύψεις και χαλάρωση.

Η καλύτερη περίοδος για διακοπές στην Κέρκυρα ξεκινάει από την άνοιξη (Μάιος) και διαρκεί μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού (Αύγουστος). Κατά τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρχουν βροχές, αλλά σίγουρα όχι τόσο απαγορευτικές, όπως το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Εν τούτοις, οι βροχές καθιστούν το νησί ένα από τα πιο πράσινα και όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Ως μέτρο αντιμετώπισης της επαφής με τον ιό, το European Best Destinations προτείνει στους τουρίστες να προτιμήσουν τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, βίλες, ξενώνες και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία.

Η λίστα με τους πιο ασφαλείς προορισμούς διαμορφώνεται ως εξής: Algarve (Πορτογαλία), Βουδαπέστη, Κέρκυρα, Αττάλεια, Wroclaw (Πολωνία), Azores (Πορτογαλία), Gran Canaria (Ισπανία), Πράγα, Νησιά Lofoten (Νορβηγία), Αλικαρνασσός, Barra (Μ. Βρετανία), Μενόρκα (Ισπανία), Μπονιφασιό (Κορσική), Ρίγα (Λετονία).

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ