Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καθολική αναστολή της λειτουργίας των φροντιστηριακών μονάδων.

Ενημερώνουμε τους μαθητές μας ότι όλες οι φροντιστηριακές μονάδες και φροντιστές μέλη του Σ.Ε.Φ.Κ., τηρώντας τη σχετική κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας , αναστέλλουν τη λειτουργία τους κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 11/3 ως και την Τετάρτη 25/3. 

Ως υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και γονείς είμαστε υποχρεωμένοι να μεριμνήσουμε για τη διασφάλιση της υγείας, τόσο των μαθητών μας, όσο και των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές δομές μας. Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί φροντιστές θα λάβουν όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε οι διδακτικές ώρες που θα χαθούν να αναπληρωθούν στο σύνολό τους. Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν τόσο τα μέσα που διαθέτει η τεχνολογία για διδασκαλία εξ’ αποστάσεως, όσο και δια ζώσης αναπληρώσεις μέσα στις διακοπές του Πάσχα και τις Κυριακές, όταν αυτές επιτραπούν. 

Η καθολική αναστολή της λειτουργίας των δημοσίων σχολείων της χώρας, μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας. 

Καλούμε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να αναλογιστούν το μέγεθος της ατομικής τους ευθύνης έναντι των συμπολιτών, μαθητών και συμμαθητών τους, με τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής καθώς και με περιορισμό, κατά το εφικτό, των συναθροίσεων. 

Μετά το πέρας του 15ημέρου και αναλόγως των εξελίξεων και αποφάσεων των αρμοδίων υπουργείων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Για επιμέρους διευκρινήσεις και οδηγίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τους φροντιστές σας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ