Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νέα προληπτικά μέτρα από το Δήμο κεντρικής Κέρκυρας

Σχετικά με τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ η πληροφόρηση θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά (2661362126 – 124) και η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ταχυδρομικώς.

Οι επισκέψεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα μειωθούν και θα πραγματοποιούνται μόνο, οι απολύτως αναγκαίες και επείγουσες, κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους του προγράμματος. Εκτός απ΄ αυτές που έχουν συγγενικό και οικογενειακό κύκλο. Το μέτρο αυτό λαμβάνεται προκειμένου να διαφυλαχθούν οι ωφελούμενοι, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Το ΚΕΠ θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00-14:00

Λόγω της αύξησης των αναγκαστικών αδειών του προσωπικού, η οποία επηρεάζει και την λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, καλούμε τους πολίτες περιορίσουν τον όγκο των παραγόμενων απορριμμάτων και να περιορίσουν στο ελάχιστο.

Δήλωση από πολίτες προς την οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για επιπλέον τετραγωνικά ακινήτων, θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά με internet στην ειδική πλατφόρμα (https://tetragonika.govapp.gr). Σημειώνεται ότι η προθεσμία για δήλωση επιπλέον τετραγωνικών έχει ούτως η άλλως παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις Δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις οικογενειακής κατάστασης κ.λ.π, θα πραγματοποιείται τηλεφωνική αίτηση στο τηλ. του Δημοτολογίου (26613 62735). Ταυτόχρονα με την αίτηση του ο πολίτης θα ενημερώνεται, πότε θα είναι έτοιμο το πιστοποιητικό του για να προσέλθει στο Δημαρχείο να το παραλάβει.

Ας διασφαλίσουμε όλοι μαζί την δημόσια υγεία. Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε και τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Προφυλάσσουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ