Αύριο η ρύθμιση για την αναστολή και των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Share:

Αύριο θα προχωρήσει η κυβέρνηση στην ένταξη και των καταλυμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων, στην ρύθμιση για αναστολή λειτουργίας των εποχικώς λειτουργούντων ξενοδοχείων και καταλυμάτων, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, με τις οποίες επικοινώνησε το money-tourism.gr, αύριο θα προχωρήσει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα ενταχθούν και όλα τα καταλύματα βραχυχρόνιων μισθώσεων (τύπου airbnb, κ.λπ.).

Παράλληλα, προβληματισμός υπάρχει στην κυβέρνηση για το καθεστώς λειτουργίας των ξενοδοχείων και καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασισθεί αυτή την στιγμή κάτι.

Νέα μέτρα από την κυβέρνηση
Στο μεταξύ νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την υλοποίηση των μέτρων αντιμετώπισής του. Περισσότερα εδώ.

Πηγή: money-tourism.gr

Previous Article

Σύσκεψη Αντιδημάρχου Τουρισμού με τουριστικούς παράγοντες

Next Article

Μάνος Κόνσολας:Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων στον τουρισμό που έχουν δανειακές υποχρεώσεις.

Σχετικά Άρθρα