Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ryanair: Πρόβλεψη για 80% μείωση στις διαθέσιμες θέσεις | Πιθανότητα για ολική καθήλωση

Με ανακοίνωσή της η Ryanair αναφέρει τη μείωση των διαθέσιμων θέσεων στα αεροσκάφη της κατά 80%, ενώ δεν αποκλείει και την ολική καθήλωση του στόλου της, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και των απαγορεύσεων, εξαιτίας της έξαρσης του Κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, αναφέρει ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που έχουν τεθεί σε Ιταλία, Μάλτα, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαρόκο, Πορτογαλία, Δανία, Πολωνία, Κύπρο και Νορβηγία, έχουν επιφέρει ως αποτέλεσμα την καθήλωση του μεγαλύτερου μέρους του στόλου της, στην Ευρώπη, για τις επόμενες 7 με 10 ημέρες.

Για τους μήνες Μάιο και Απρίλιο υπάρχει πρόβλεψη για μείωση των διαθέσιμων θέσεων κατά 80%, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της ολικής καθήλωσης του στόλου της.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές επιπτώσεις της νέας αυτής κρίσης η ιρλανδική αεροπορική, εκτός από τις μειώσεις των θέσεων και τις καθηλώσεις αεροσκαφών, θα προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων, όπως το πάγωμα προσλήψεων, τις μειώσεις εξόδων, καθώς και τις μειώσεις μισθών, μεταξύ άλλων.

Η Ryanair διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται θέμα ρευστότητας, καθώς διαθέτει κεφάλαιο 4 δισεκατ. ευρώ σε μετρητά. Το κύριο μέλημά της είναι να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις τις επιτρέπουν οι κυβερνήσεις, ώστε να επαναπατριστούν οι πελάτες της.

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ