Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Μένουμε δυνατοί

Την Κυριακή 22 Μάρτη ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ του νησιού, βρισκόμενος στο πλευρό των συναδέλφων, που στην κυριολεξία έχουν λιώσει μέσα στα καταστήματα! Με δύο αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν έξω από αυτά, απαιτούμε εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, όπως τα ζητούν και οι πλέον ειδικοί, οι εργαζόμενοι σε αυτό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, η εργοδοσία των σούπερ μάρκετ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας εργαζόμενων και κοινού. Παράλληλα, τοιχοκολλήθηκε συνοπτικός οδηγός σε σχέση με το τι ισχύει για τις άδειες των συναδέλφων την εποχή του κορονοϊού.

Ατομική μας ευθύνη είναι να μείνουμε δυνατοί, να σπάσουμε την αλυσίδα του φόβου, να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου με αλληλεγγύη! Το ότι παίρνουμε μέτρα προστασίας της υγείας της δικής μας και του λαού μας ολόκληρου, δε σημαίνει ότι μένουμε χωρίς φωνή!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)