Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Στέφανου Γκίκα για την 25η Μαρτίου: «Ας βγάλουμε όλοι την Ελληνική Σημαία στα Μπαλκόνια μας»

Μήνυμα του Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανου Γκίκα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου:

«Η 25η Μαρτίου, ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, βρίσκει την Χώρα μας όσο και ολόκληρη την ανθρωπότητα σε μία πρωτόγνωρη κρίση.

Σήμερα, στην πρώτη γραμμή της μάχης βρίσκονται το ιατρικό, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό των δομών Υγείας της Χώρας, αλλά και οι επιστήμονες – ερευνητές που δουλεύουν σκληρά για να βρουν φάρμακο και εμβόλιο για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης βρίσκονται όμως και οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι προστατεύουν τα σύνορά μας σε δύσκολους καιρούς. Προστατεύουν την Χώρα μας κάτω από δύσκολες συνθήκες στις οποίες προστέθηκε ο κίνδυνος του κορονοϊού.

Φέτος, δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και δεν θα τελεσθούν Θείες Λειτουργίες παρουσία πιστών στους Ιερούς Ναούς της Χώρας μας. Ωστόσο οι Έλληνες απανταχού της γης διατηρούμε την περηφάνεια για το Έθνος μας, συναισθανόμαστε την βαριά κληρονομιά των Ηρώων του 1821 και διατηρούμε την Πίστη μας στις καρδίες και στις ψυχές μας.

Ας βγάλουμε λοιπόν όλοι αύριο την περήφανη Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια μας! Ενωμένοι και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα γιορτάσουμε του χρόνου με μεγάλη λαμπρότητα την Επέτειο των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους από τον Οθωμανικό ζυγό.

Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά και Υγεία στους πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων και σε όλο τον κόσμο.»

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ