Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Δ. Μπιάγκη για την 25η Μαρτίου

Το φετινό μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αποτελεί κύριο μέλημα όλων μας να εμπνευστούμε από τις αξίες και τα ιδανικά της Επανάστασης του 1821 και με ομοψυχία, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα, προσήλωση και αφοσίωση στο στόχο να συνεχίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα και να νικήσουμε και αυτόν εδώ τον πόλεμο με τον «αόρατο εχθρό» σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Επίπεδο.
Είναι καθήκον όλων μας να αντιμετωπίσουμε την «πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη» με την απαιτούμενη πειθαρχία, το ανάλογο ήθος και την δέουσα υπακοή προκειμένου να αποσυμφορήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας-τους καθημερινούς αυτούς ήρωες μας-οι οποίο διεξάγουν έναν τιτάνιο, επίπονο, επώδυνο, σκληρό αγώνα για να κρατήσουν «ζωντανή» την Πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας…
Καλούμαστε, επίσης, στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, στον Έβρο να διαχειριστούμε για ακόμη μία φορά τον επεκτατισμό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, όλοι οι ένστολοι (Στρατός, Αστυνομία, Λιμενικό) το έχουν αποδείξει πολλάκις ότι έχουν «ψυχή», «εθνικό πνεύμα», «αγάπη για την Πατρίδα» και θα τα καταφέρουν.
Έχουμε δώσει πολλές μάχες, είμαστε αντιμέτωποι με ακόμη μία. Οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας! Καλή Δύναμη σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ